Trots op onze Locals

Ambacht uit Eindhoven

Onze Locals

Local Food is de cateraar die je het beste laat proeven uit onze streek! Wij werken samen met enkel de beste boeren uit de omgeving van Eindhoven. De producten die zij verbouwen en bereiden zijn kraakvers, met liefde gemaakt en dat proef je. Local Food komt dagelijks bij deze lokale helden en neemt hun producten mee naar de keuken in boerderij de Gertruda Hoeve in Breugel, daar bereiden we met evenveel passie en liefde ambachtelijke lunches en maaltijden.

Onze Locals - De Stoerderij

De Stoerderij

Son en Breugel

De Stoerderij is een boerderij met hele stoere waterbuffels. De familiekudde telt momenteel 80 waterbuffels en deze lopen het hele jaar door lekker buiten in diverse weilanden in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven.

Locals - De Ruurhoeve

De Ruurhoeve

Hoogeloon

Kaasboerderij De Ruurhoeve is een familiebedrijf waar al vier generaties op traditionele wijze kaas wordt gemaakt. Wij werken met respect voor onze omgeving en oog voor het welzijn van mens, dier en milieu.

Locals - Saanenhof

Saanenhof

Heeze

Bij familiebedrijf Saanenhof is het kaas maken met een paplepel ingegoten, pap op basis van hun eigen biologische geitenmelk weliswaar. De melk wordt rechtstreek verwerkt zoals die uit onze geiten komt: rauwmelks.

Onze Locals - Bijzonder Brabants

Bijzonder Brabants

Deurne

Bijzonder Brabants verbouwd hele bijzondere groenten op een hele bijzondere locatie. Groenten die je niet snel in een restaurant zult tegenkomen, laat staan in de supermarkt.

Locals | Van Hoof - Sint-Oederode_1

van Hoof

Sint-Oedenrode

Wat in 1990 door Annie van Hoof begon als 1 hectare asperges voor hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend en duurzaam familiebedrijf. 

Genneper Hoeve - Eindhoven

Genneper Hoeve

Eindhoven

De Genneper Hoeve is een boerderij met een eeuwenoude geschiedenis, gelegen aan de zuidkant van Eindhoven, tussen de Tongelreep en de Dommel.

Groentekwekerij Oppers - Middelbeers

Groentekwekerij Oppers

Middelbeers

Aan het riviertje de Grote Beerze in Middelbeers tussen het Landgoed de Baest en natuurgebied de Landschotse heide, ligt onze vollegrondsgroentekwekerij annex witlof trekkerij.

Heyde Hoeve - Nuenen

Heyde Hoeve

Nuenen

Heyde Hoeve is een producent van varkensvlees, geen gewoon vlees maar afkomstig van het Duroc-ras en geproduceerd met zorg voor dier en milieu.

Broodt - Eindhoven

Broodt

Eindhoven

Bij Stadsbakkerij Broodt bakken we heel erg lekker brood. Dat is ons belangrijkste doel. We bakken biologisch brood op kleinschalige en traditionele wijze.

"Kies bewust, kies lokaal!"

Onze boxen

Bestel nu 1 van onze heerlijke maaltijden of lunchboxen. Vol met heerlijke en verse producten van onze Locals.

Lunchbox

Local Food

Lokaal eten zonder zorgen. Bereid met de ambachten van vroeger en de smaken van nu.