Trots op onze Locals

Ambacht uit Eindhoven

Onze Locals

Local Food laat je het beste laat proeven uit onze streek! Wij werken samen met enkel de beste boeren binnen een straal van 30 km om Eindhoven. Onze boeren zijn kleinschalig, werken ambachtelijk en hebben ongelooflijk veel passie. De producten die zij verbouwen en bereiden zijn kraakvers, met liefde gemaakt en dat proef je. 

Mis jij een local of een product in onze webshop, laat het ons weten! 

Onze Locals - De Stoerderij

De Stoerderij

Son en Breugel

De Stoerderij is een boerderij met hele stoere waterbuffels. De familiekudde telt momenteel 80 waterbuffels en deze lopen het hele jaar door lekker buiten in diverse weilanden in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven.

Locals - De Ruurhoeve

De Ruurhoeve

Hoogeloon

Kaasboerderij De Ruurhoeve is een familiebedrijf waar al vier generaties op traditionele wijze kaas wordt gemaakt. Wij werken met respect voor onze omgeving en oog voor het welzijn van mens, dier en milieu.

Locals - Saanenhof

Saanenhof

Heeze

Bij familiebedrijf Saanenhof is het kaas maken met een paplepel ingegoten, pap op basis van hun eigen biologische geitenmelk weliswaar. De melk wordt rechtstreek verwerkt zoals die uit onze geiten komt: rauwmelks.

De Walhoeve

Goirle

Bij De Walhoeve zijn we al ruim 35 jaar bezig met het verzorgen van vleesstieren. Onze dieren mogen rustig groeien tot ze volwassen zijn en een perfecte vleeskwaliteit hebben.

Locals | Van Hoof - Sint-Oederode_1

Van Hoof

Sint-Oedenrode

Wat in 1990 door Annie van Hoof begon als 1 hectare asperges voor hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een vooruitstrevend en duurzaam familiebedrijf. 

Genneper Hoeve - Eindhoven

Genneper Hoeve

Eindhoven

De Genneper Hoeve is een boerderij met een eeuwenoude geschiedenis, gelegen aan de zuidkant van Eindhoven, tussen de Tongelreep en de Dommel.

Groentekwekerij Oppers - Middelbeers

Groentekwekerij Oppers

Middelbeers

Aan het riviertje de Grote Beerze in Middelbeers tussen het Landgoed de Baest en natuurgebied de Landschotse heide, ligt vollegronds kwekerij annex witlof trekkerij.


Heyde Hoeve - Nuenen

Heyde Hoeve

Nuenen

Heyde Hoeve is een producent van varkensvlees, geen gewoon vlees maar afkomstig van het Duroc-ras en geproduceerd met zorg voor dier en milieu.


Broodt - Eindhoven

Broodt

Eindhoven

Bij Stadsbakkerij Broodt bakken we heel erg lekker brood. Dat is ons belangrijkste doel. We bakken biologisch brood op kleinschalige en traditionele wijze.


Duurzame Kost

Eindhoven

In Eindhoven vind je in het Veemgebouw op de 5e verdieping een cityfarm, waar vele duurzaamheidsfacetten elkaar ontmoeten. Hier worden onder andere duurzame kost gekweekt


Lekkern'ei

Oirschot

Wat is het geheim van een luchtig dessert of heerlijke mayonaise? Van een gebakken of gepocheerd eitje? Lekker’nei, het echte verse Kempische boerenscharrelei


Qarc

Bladel

Geïnspireerd door zomerwerk bij boerderijen in Denemarken en Noorwegen, waar zuivelproducten van eigen melk werden gemaakt.  Hier is haar passie voor zuivelproducten ontstaan.

 

Meelmuts

Eindhoven

Bakkerij Meelmuts is een familiebedrijf waarin enorm veel kennis zit van het bakkersvak in het algemeen en het bakproces in het bijzonder. Bakker Meelmuts is een ambachtelijke bakker in de ware zin van het woord.

Kapteijns

Diessen

Poelier is een van de de uitstervende beroep maar bij Kapteijns uit Diessen doen ze het al lang en nog steeds. Alles hebben ze in eigen beheer.


Wij zoeken altijd

Nieuwe locals

Boeren, producenten en Local Food klanten tip ons wanneer je een goede aanvulling bent of weet voor onze webshop. 


"Kies bewust, kies lokaal!"

Kerstpakketten

Bij ons kan je terecht voor (h)eerlijke kerstpakketten.

Laat Local Food de kerstpakketten samenstellen voor je personeel boordevol heerlijk producten uit de streek. Bezorging kan zowel op afstand – bij je medewerkers thuis – als op bedrijf. Bovendien steun je lokale ondernemers met dit initiatief.

Local Food Kerstpakket

Local Food