Local Chefs

Ieder hun eigen kwaliteiten

Local Chefs

Local Chefs - Thijs

Thijs

Local Chef

Koken met verse producten, pure smaken en vol beleving. Iets wat zo vanzelfsprekend lijkt maar helaas in veel keukens niet de standaard is. Door ervaringen op te doen binnen verschillende branches en keukens creëerde ik mijn eigen smaken. Door de samenwerking met Evert leerde ik het allerbeste uit onze eigen streek kennen.

Local Chefs - Jonathan

Jonathan

Local Chef

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik begonnen in de keuken. Nordic cuisine vind ik prachtig omdat hier veelal frisse en lichte smaken worden toegepast. Geen poespas maar ingrediënten in hun meest pure vorm hetgeen perfect aansluit bij Local Food. Respect voor het product en de lokale producent.

Local Chefs - Evert

Evert

Local Chef

Meer dan 40 jaar ben ik werkzaam in de keuken, ik zet mijn handtekening binnen de culinaire wereld door met mijn gerechten duurzaam en lokaal te werken. Door deze werkwijze heb ik een ontzettend groot netwerk van lokale leveranciers. Ik heb een voorliefde voor eerlijke en ambachtelijke producten van Hollandse bodem die ik bereid tot hedendaagse gerechten met smaken en technieken van vroeger.

Local Food

Lokaal eten zonder zorgen. Bereid met de ambachten van vroeger en de smaken van nu.